Una festa amb sabor de venganza

UNA FESTA AMB SABOR DE VENGANZA




Era un dia de festa per a uns habitants d’Anglaterra, estaven celebrant la boda d'un cap militar anomenat Kyle i la seva esposa Brittany, amb la seua tripulació. Es suposava que anava a ser una festa d’amics, però el que no sabien era el que anava a
passar....

Quan estaven tots reunits menjant, un grup d’almenys cinquanta homes militars alemanys va interrompre la festa per acabar amb tots. Kyle i la seua tripulació no va poder fer res al respecte, ja que estaven desarmats i no podien defensar-se. Tots van intentar fugir però no va ser una bona idea. Kyle, estava decepcionat amb si mateix perquè no podia fer res al respecte. Però de sobte, Ryan, el millor amic de Kyle, va aparèixer per a rescatar a Kyle i a la seua esposa Brittany, però Kyle no volia abandonar a la seua tripulació. Aleshores, Ryan li va donar la seua arma i se va emportar a Brittany a un lloc segur.

Va ser una batalla molt dura, moltes morts enemigues com amigues, però van poder fugir 10 homes i Kyle.

Kyle quan es va retrobar amb la seua dona li va dir que se n’anava a Alemanya per venjar-se dels alemanys que van matar a quasi tota la tripulació.

Quan van a arribar a Alemanya els pocs soldats que hi quedaven, van anar amb Ryan per ajudar-li i ser més forts tots plegats. Quan van arribar la batalla ja havia començat i amb la ajuda de Kyle i la seua tripulació van aconseguir guanyar la batalla.

Kyle li va contar a Ryan el seu pla per poder venjar-se, Ryan, com a bon amic que era, va acceptar i li va ajudar: Malgrat que els alemanys eren més i més forts, Kyle i Ryan eren més llestos. Van arribar a Múnich, on es trobaven els alemanys, van pactar atacar a la nit, per a sorprendre els enemics. Era la hora i va començar la batalla, tot anava com havien planejat però, de sobte, quan ja havien matat a quasi tots el alemanys, un francotirador va matar a Ryan.
Quan havien vençut als alemanys Kyle anava a celebrar-ho amb el seua amic Ryan, però quan el va veure mort, unes llàgrimes van eixir dels seus ulls. Gràcies a ell van vèncer, però per ajudar-lo, el seu amic va morir.

El que va començar sent una festa entre amics va acabar sent la mort del seu millor amic que abans li va salvar la vida a ell i a la seua esposa.

I aquesta va ser la història d’un home amb el cor destrossat per la mort del seu amic Ryan,
perquè volia venjar-se dels alemanys.


JAVIER GARCÍA MARTÍN











Comentaris

Entrades populars